Според нея ПП и ДБ са провалили дебатите за съдебна реформа,

...
Според нея ПП и ДБ са провалили дебатите за съдебна реформа,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова:  ПП и ДБ провалиха дебатите за съдебна реформа

Според нея ПП и Демократична България са провалили дебатите за правосъдна промяна, като не са обезпечили кворум във вчерашното съвещание.

Единствено нашата парламентарна група издигна претендент за министър председател, който показа състав на кабинет. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

По думите ѝ е несериозно диалог сред водачи да се пояснява като бъдеща коалиция във връзка със срещата по самодейност на Българска социалистическа партия, на която отиде и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Ние направихме задоволително старания, бяхме подготвени да предложим доста отдалечено експертно държавно управление, уточни Атанасова.

Тя увери, че няма " ледове " и " червени линии " между ГЕРБ и " Демократична България " и призна, че ѝ е необичайно от Демократична България да са в коалиция с Българска социалистическа партия, само че да не желаят да беседват с ГЕРБ.

,,Ние изрично считаме, че би трябвало да има всеобхватна правосъдна промяна, фиксацията върху един или различен не е необходима``, добави тя.

Тези дни бяха потребни, с цел да разберем в Народно събрание, че можем да реализираме сходни болшинства, когато има тематика, желана от обществото. Приятно сюрпризирана съм, че намерихме допирни точки по тематиките, които са приоритет на всички нас, заяви Десислава Атанасова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР